27-07-2013 Hitte - Reisverslag uit Tarragona, Spanje van Hilda - WaarBenJij.nu 27-07-2013 Hitte - Reisverslag uit Tarragona, Spanje van Hilda - WaarBenJij.nu

27-07-2013 Hitte

Door: kees

Blijf op de hoogte en volg Hilda

28 Juli 2013 | Spanje, Tarragona

Al stonden we onder de bomen, met zo’n 30gr om 09.00 uur en de hoge luchtvochtigheid van de zee is elke stap die je zet teveel.
Het zweet klotst onder je oksels, een airco is toch een must, als ik een goeie klant krijg komt hij er gelijk in of misschien een idee als relatie geschenk ?
Na het ontbijt zijn we vertrokken verder richting Andorra over N en C wegen door het woeste binnenland van Spanje,bergen,dorpjes en kale dorre landschappen wisselen zich af.
Om 14.00 uur werd het teveel, de temp in de camper was inmiddels 37gr en besluiten te stoppen bij de eerstvolgende camping (handig die tomtom) www.campinglanoguera.com in sant Llorenc de Montgai.
Nog 125km naar Andorra,dat doen we morgen wel.
Weer een klere camping ,dus in de zwembroek en een duik voor enige afkoeling.
Om 21.00 uur begonnen met het diner, de temp in de camper was 40gr dus effe zweten.
Na de bonen met karbo koffie en om 23.30 uur in het zweet hok slapen.

temp:37gr
gereden: 217 km