08-07-2013 Barcelona
Door: kees
Blijf op de hoogte en volg Hilda
13 Juli 2013 | Spanje, Amposta
Eerst geprobeerd om via een binnenweg naar Lloret de Mar te komen maar dat lukte niet en werd steeds naar de C31 gestuurd, ok dan een stukje C31 op naar Lloret.
Hier een pauze gemaakt en Hilda en Sylvia zijn langs diverse tentjes gelopen aan het strand.
Op, nu via de N weg naar Blanes, ook hier langs het strand gereden en via vele andere badplaatsen aangekomen in Barcelona.
De wandel promenade was niet te vinden, wel het strand maar dat was niet de bedoeling.
Het werd al wat laat in de middag, dus dan maar opzoek naar een overnachtingsplaats.
In de tomtom had ik alle europese camperplaatsen geladen maar in Barcelona niks te vinden.
Dus wegwezen daar en de route naar valentia aanhouden.
Onderweg nogmaals op camperplaatsen gezocht en ja we hebben er een gevonden.
Uiteindelijk komen we bij een restaurant/benzine pomp en 3 speciale camperplaatsten.
Hier de camper neergezet, er was nog een Nederlander met een camper.
Na 2 minuten kwam er een vrachtauto staan die zijn motor een half uur aan liet, een tweede erbij (vriendje ?) dus we konden elkaar niet meer verstaan.
Gelukkig zijn ze weg, maar de buurman (nieuwe Hollandse vrachtauto) zegt dat het de hele nacht wel doorgaat en vol komt te staan, wij kunnen onze lol wel op.
Om 21.00 uur aan het diner, vandaag staan boontjes/doperwten met kalkoenfilet op het progamma.
Het heeft toch wel gesmaakt.
Kijken of we kunnen slapen hier, morgen op naar Valencia, onze laatste bestemming.
Temp: 33gr
Gereden: 305 km